Mikołajek i słodkie przekąski : przepisy dla małych i dużych łasuchów przygotowane przez Jeana-Marie Hiblota Tytuł oryginału: "Le Petit Nicolas el Alain Ducasse font des gâteaux".
Kanapka Alcesta, zapach bułeczki z czekoladą po wyjściu ze szkoły, jabłecznik upieczony przez mamę. Jednym słowem smak dzieciństwa. Mikołajek i jego kumple stali się źródłem inspiracji dla najsłynniejszego francuskiego szefa kuchni, Alaina Ducasse’a, który stworzył trzydzieści wyjątkowych, łatwych do przygotowania przepisów. Okrasił je praktycznymi poradami, dodał odrobinę pasji i szczyptę nostalgii. Smacznego!
UWAGI:
Na okładce podtytuł: łatwe przepisy do gotowania z dzieckiem. Indeks. Oznaczenia odpowiedzialności: Alain Ducasse ; przełożyły Barbara Grzegorzewska, [>>] Magdalena Talar ; [fotografie Rina Nurra].
DOSTĘPNOŚĆ:
Dostępny jest 1 egzemplarz. Pozycję można wypożyczyć na 30 dni